Очевидно страданието, всички тези безкрайни месеци с жертви, с недоимък, със съмнение

...
Очевидно страданието, всички тези безкрайни месеци с жертви, с недоимък, със съмнение
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Зеленски прилича на старите монаси от Шаолин, вътрешно има око на боец, който ще напада

Очевидно страданието, всички тези безкрайни месеци с жертви, с недостиг, със подозрение дали светът няма да ги изостави, се го създали различен човек.  Той наподобява малко в очите на старите монаси бойци от Шаолин, както ги показват във филмите. От една страна е спокоен, мъдър и уравновесен. А вътрешно - има око на войник, който ще атакува, няма да се пази. на мен тов ами хареса, макар общоприетата теза, че Украйна се отбранява ".

 

Това описа журналистът Бойко Станкушев в студиото на " Събуди се ", който участва на  полемиката на украинския президент Володимир Зеленски в НИМ с посланици, политици и представители на гражданското общество при историческата си аудиенция у нас. И акцентира

 

" Ако аз бях някакъв боен пълководец сега, и изобщо някой  се заслуша в моите думи, бих трансформирал тактиката, която до в този момент цивилизования свят, поддържайки Украйна ползва, и просто бих бил доста по-остър, по-динамичен и настъпателен. И това на него му се виждаше в очите.  Това е човек от доста резистентен материал ", уточни той. 
 
И добави: " България влезе в международните вести с един цивилизационен ход, който е човешки. Всеки човек, няма потребност да си учен, няма потребност да си бил еврокомисар, няма потребност да си военачалник.

 

Просто нищо да не знаеш - втази обстановка по този начин би трябвало да се постъпи, човешки. Приемаш го. Той идва, той показва едни страдащи хора. Нещо повече. Той споделя: " Ако ние паднем и ни смачкат, вие сте последващи ". И по този начин би трябвало ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР